Logo
vo VPRAŠAJ
STROKOVNJAKA
 
  
 
left
dot INFORMACIJE dot
left
Komarniki za okna

Rešitev,  s katero  preprečite komarjem in ostalemu nadležnemu mrčesu prihod  v  vaš bivalni prostor, je vsekakor  montaža komarnikov na  okna in vrata.  Z njihovo montažo  boste lahko brezbrižno uživali v svežem zraku, brez  nepovabljenih gostov.

Komarniki morajo biti izdelani iz visoko kakovostnega materiala, zelo enostavni za uporabo in  odporni  na vse vremenske razmere. Navadno je najbolje če so iizdelani po meri, montiramo pa jih lahko tako na okna kot vrata.
Po montaži komarnikov morajo   vrata ali okna  delovati  nemoteno, tj  ne sme nikakor biti oteženo njihovo  odpiranje in zapiranje. 

Poznamo več  vrst komarnikov:

Fiksni komarnii so  najcenejša oblika komarnikov.  Zaradi fiksne oblike so primerni samo za okna   kjer ne potrebujemo prost prehod. Montaža je zelo enostavna, ne glede na to, da gre za fiksne komarnike jih po potrebi lahko tudi snamemo.

Rolo komarniki so zelo priljubljeni. Njihovo odpiranje in zapiranje je zelo enostavno. Kadar komarnikov ne potrebujemo, jih preprosto pospravimo v zaboj nad oknom.

Drsni komarniki so primerni  za prehode na balkon ali teraso. Njihovo upravljanje je zelo enostavno, saj se komarnik zapelje po drsnih vodilih, ko ga odrinete vstran. Odpiramo in zapiramo jih lahko  tako z notranje kot zunanje strani.

Krilni ali vrata komarniki imajo enak sistem odpiranja kot okna in vrata, zato so še posebej primerni za prehode.

Fasade