Logo
vo VPRAŠAJ
STROKOVNJAKA
 
  
 
left
dot INFORMACIJE dot
left
Na sejmu DOM tudi ponudniki PVC oken

Tudi na letošnjem sejmu pestra ponudba oken in vrat

Ljubljana, 13.3.2013 - Včeraj ob 13.00 uri so se tudi uradno odprla vrata 52. mednarodnega sejma Dom. Letos se bo na 24.000 kvadratnih metrih razstavnih površin obiskovalcem predstavilo  628 podjetij iz 33 držav. Na sejmu se predstavlja ponudba za dom, gradbeništvo, ogrevalno in hladilno tehniko, notranjo opremo, varovanje ter urejanje okolice, dobro pa so zastopani tudi proizvajalci vseh vrst oken in vrat.

Pod sloganom Ključne rešitve za vsak dom pa se odvija tudi bogat obsejemski program, ki ga organizirata Gradbeni inštitut ZRMK ter Združenje lesne in pohištvene industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije, med drugim tudi brezplačno svetovanje za obiskovalce, s poudarkom na ključnih rešitvah za varčno, varno in trajnostno gradnjo.

52. mednarodni sejem Dom je odprt  do sobote, 16. marca, od 9.30 do 19.30 ure le v nedeljo, 17. marca, se  zapre ob 18.00 uri.

 

Sejem Dom končan - rekorden obisk

Ljubljana, 12.3.2012 - Včeraj so se zaprla vrata 51. Mednarodnega sejma Dom, na katerem se je predstavilo 628 podjetij iz 26 držav. Tudi letošnji Dom se je tako kot lanski z največjo kvadraturo doslej raztezal na 24.000 kvadratnih metrih razstavnih površin. Sejem je letos obiskalo rekordno število obiskovalcev: v šestih dneh si ga je ogledalo kar 55.000 ljudi.

 

Brezplačno svetovanje na sejmu Domu

Ljubljana, 7.3.2012 - Ključne rešitve za varčno, varno in trajno-stno gradnjo vam ponujajo strokovnjaki Gradbenega inštituta ZRMK na pravem svetovalnem maratonu, ki poteka vsak dan od 10.00 do 18.00 ure (v kompleksu Apel, dvorana Gazela, 1. nadstropje. Omenimo samo nekaj tem, ki se odvijajo te dni: Znak kakovosti v graditeljstvu – potrdilo za kakovost izdelkov in storitev, Merila za pametno izbiro kakovostnih oken, Zrakotesnost in termografija stavbnega ovoja, Toplotna zaščita stavb, Energetska učinkovitost stavbnega pohištva, Trajnostna gradnja, zelena naročila, Energijsko učinkovite soseske, Energetska izkaznica stavb, Skoraj nič energijska hiša 2020, Izkušnje pri prenovi večstanovanjskih stavb, Izbira naprav za hlajenje stanovanj, Posodobitev neekonomičnega ogrevanja, Nastanek in odprava plesni, Kako izbrati kurilno napravo  ipd. Celoten program je objavljen v katalogu, ki ga prejmete ob nakupu vstopnice, in na spletni strani sejma: www.sejemdom.si

 

Na 51. mednarodnem sejmu DOM tudi ponudniki oken

Ljubljana, 28.2.2012 - Pod sloganom Ključne rešitve za varčno, varno in trajno/-stno gradnjo se bo v času od 6.-11-. Marca 2012 na 51. mednarodnem sejmu Dom predstavilo 628 podjetij iz 26 držav, med njimi tudi številni proizvajalci in ponudniki oken. Letošnji sejem se bo raztezal na 24.000 m2 razstavnih površin 

Največji slovenski sejem s področja graditeljstva bo svoja vrata odprl v torek, 6. Marca. Sejem bo uradno odprl minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Radovan Žerjav. Na otvoritvi bodo podelili tudi nagrado Zelena misija, ki jo od leta 2010 za energetsko varčen in okolju prijazen izdelek podeljuje Gospodarsko razstavišče skupaj z Združenjem lesne in pohištvene industrije pri GZS.

Na sejmu si bo mogoče ogledati ponudbo oken in preostalega stavbnega pohištva, izdelke za notranjo opremo, urejanje doma in njegove okolice, opremo za ogrevanje in hlajenje, materiale in proizvode za gradbeništvo in izdelke, ki tehnično varujejo, nadgradijo ali pa poživijo domove.

Sejem bo spremljal tudi bogat obsejemski program. Še posebej velja izpostaviti brezplačno svetovanje za kar najširšo javnost, kjer strokovnjaki ponujajo konkretne in praktične nasvete glede energetskega varčevanja, trajnostne in okolju prijazne gradnje, sanacije stavb ipd.

Sejem bo odprt vsak dan od 9.30 do 19.30 ure, zadnji dan 11. marca pa bo svoja vrata zaprl ob 18. uri.

Ponudnike oken in vrat boste našli v hali A, A1, A2 in hali D.

Cene vstopnic:

7 EUR - odrasli
5 EUR - vstopnica s popustom (otroci od 7. do 16. leta, dijaki, študenti, upokojenci)
brezplačno - otroci do 7. leta starosti in invalidi na vozičkih ter njihov spremljevalec

Fasade